Thursday, November 20, 2014

INAYAH ADVANCED

Ada sesapa kat sini nak KULIT CANTIK dsn kurus serentak? Penat nak makan mcm2 suplement dlm 1 hari? Inayah boleh kurangakn selera mkn. Lawas. Bagus utk turunkan berat badan n sekaligus cantik kulit sbb ada glutathione.


INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER adalah formula terbaru.  dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat!
Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus. Add on ramuan baru mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.Utk boost kurus dan utk boost lg cepat bg kulit cantik.


Harga jualan rm180.. Now promo rm150 sahaja!!
Sms/whats app  utk order: 
 0175248479


=======================

Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER##
Kami bukan omong kosong.. auta dengan hanya memberikan kelebihan panjang lebar tapi kesan nya hampeh dan ramuan yang tidak jelas.

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN – yg pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon na. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan2.

ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN – supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE –TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.KELEBIHAN MILK THISTLE
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L – GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH
BEAUTY BOOSTER.KELEBIHAN L GLUTHATHIONE

1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit.


Saturday, August 23, 2014

Satin skinz Premium murah PROMO MERDEKA

Morning... assalamualaikum.  Kenal x sape ni. #fahmimentor kan. Haaa dia pun amalkan satin skinz tau. Nampak x perubahan tu?  Satin skinz seriusss berkesan. Yg penting konsisten. Jgn dok skip2 mkn. Harini lupa esok mkn cmne nak rasa kesannya. Jom2 order. Sambung PROMO MERDEKA pulak. Wassap sy 0175248479

Thursday, August 21, 2014

Satin Skinz Premium Murah

SATIN SKINZ ORIGINAL MURAH

PROMOSI MERDEKA

"Satin skinz bukan sahaja mencantikkan wajah dan kulit seluruh badan malah memberi kesihatan dalaman juga!!!
Membuatkan hari-hari saya lebih cergas,bertenaga dan bersemangat memulakan tugas harian saya..Dalam masa yang sama menjadikan kulit saya haluss seperti satinn..Memang Satin Skinz yang terbaikk!!!! JOM  order ! Wassap 0175248479

I ADORE SATIN SKINZ!!!
#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzlover"  via @PhotoRepost_app

Larome apple slimming serum MURAH

L'arome slimming Serum pantas :
♥membakar lemak,
♥meratakan perut,
♥melenyapkan selulit,
♥memudarkan strchmark,
♥mencantikkan kulit,
♥membentuk six pack..
♥membantu mendapatkan berat badan ideal
★★★Kesan dapat dilihat dalam masa 24 jam
✘ Tanpa risiko kesihatan
✘ Tidak Perlu Berlapar
✘ Tanpa diet yang ketat
LULUS KKM

Borong/ Agen diperlukan
Sebotol rm80 / ss rm90 free pos
4 botol rm290. 

Saya akan guide anda untuk jana pendapatan dengan LAROME
wassap 0175248479

Saturday, August 9, 2014

Promosi Satin skinz premium

Kenapa Satin Skinz Premium ada 2 botol ni? Mana satu yang bagus?? PInk atau Biru??

Amboi uollss.. Excited nampaknya bertanya... Haaa.. Kalau Uolls nak tahu.... Satin Skinz Premium merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)..

Senang cerita dalam botol Pink ada power untuk memutihkan kulit seingga 5-7 tona dari warna asal kerana mengandungi :

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

Then yang botol Biru pula berfungsi untuk merawat segala masalah kulit kerana mengandungi :

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

FORMULA KHAS untuk orang Asia yang mudah gelap dan berkulit terlalu kering atau berminyak kerana cuaca panas sepanjang hari.

Kini anda tidak perlu risau !!! Supplement Pure L-glutathione mampu menjadi penawar !!! 500% BERKESAN SEAWAL 3 HARI
OLEH PENGGUNA SETIA SATIN SKINZ AWESOME!!!
120 BIJI UNTUK TAHAN 2 BULAN!!!

Apabila anda mencari supplement yang dapat memutihkan kulit anda secara keseluruhan, gunakanlah brand yang telah dipercayai. Satin Skinz Supplement yang bekerja dari dalam dan luar ini memberikan hasil kulit yang merata, bersih dan cerah hanya dalam waktu SATU HINGGA DUA minggu.

SATIN SKINZ diperbuat dan diperhebat dari Grade Reduced Glutathione, Pure L-Glutathione, Basic Glutathione NAC. APAKAH GLUTATHIONE? Glutathione adalah protein yang terdiri dari tiga zat amino: cysteine, asam glutamic, dan glycine. Zat-zat tersebut digunakan untuk mencegah oxidative stress dalam sel tubuh, dan membantu memerangkap radikal bebas yang dapat merosakkan DNA dan RNA. Glutathione juga dikenali sebagai “master antioxidant” yang memberikan banyak kelebihan

Reduced glutathione tidak bererti ‘dikurangi’ ataupun ‘lebih sedikit’. Faktanya, ini adalah istilah yang digunakan oleh pakar terkemuka untuk kadar glutathione yang stabil dengan formula yang terbaik.

Satin Skinz digabungkan dengan Basic Glutathione NAC plus vitamin C Rosehips. Gabungan unik ini akan meningkatkan lagi kecekapan badan untuk menyerap dan menghasilkan glutathione yang bermutu. NAC atau N-Acethyl L-Cysteine terbukti mampu mempercepatkan proses tindak balas glutathione kedalam tubuh dan NAC juga berfungsi untuk memaksimumkan pemutihan dan meremajakan kulit

Selain memberikan kulit yang halus, putih yang sekata, Satin Skinz juga dapat memperkuat daya tahan tubuh, mengeluarkan racun dari liver, meningkatkan kesihatan seksual, dan melindungi tubuh dari kerosakan radikal bebas. Marilah dapatkan kulit yang putih cerah menyeluruh sekarang juga hanya dengan Satin Skinz!

Kelebihan Satin Skinz Premium:

❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus
❀ Meningkatkan metabolisme tubuh badan
❀ Sebagai agen penaik seri wajah

Agen/ Borong di alu2 kan.

Sms / wassap 0175248479

Thursday, July 10, 2014

Zofea secret bust

Sekotak rm159
Promosi sekaramg rm140 shj. Confirm original. Agen sah zofea secret bust.

Sms /whatsapp 0175248479

Spro ultimate weight managent

Spro umtimate weight management

Sekotak rm120 (10sac), ss rm130
2 kotak rm240 , ss rm250
Free 1 kotak
Free 5 sachet extra
Free tali ukur
Free sampul raya

Eve fiber

Sekotak rm70 (15sac) , ss rm80
2 kotal rm 130  , ss rm140
Free shaker

Free postage

Sms/whatsapp 0175248479

Turboxlim

Sekotak rm120 ( 15 sachet)
2 kotak rm180
Frer nota kalori
Free menu cth
Free postaga

Chriszen eye liner Murah giler

1 pcs rm15 ( asal rm18.90)
5 pcs rm13
10 pcs rm11

Postage rm6

Sms/whatsapp 0175248479

Chriszen moist cake Original borong murah

Chriszen moist cake

10 pcs   - rm31   free ampoule
5   pcs    - rm35  free ampoule

1 pcs      - rm45 free pos. Free ampoule
Sbh srwk add rm5
Berminat sms /whatsapp 0175248479