Saturday, October 25, 2014

BVRC ORIGINAL BORONG MURAH

Wowwweeeee....BVR COLLAGEN (BVRC)  Hottt now. Giler lajusss sale. Semua berebut2 nak grab BVRC. Harga? Kompem la super duper murah. Siap SALE kaw kaw lg nih.. lajussss wassap

SURE BERKESAN!  Baki 160 botol je lagi utk harga promo LENTOK HABIS...

Follow instagram / wassap

@husna_rahim_ 0175248479
@husna_rahim_ 0175248479
@husna_rahim_ 0175248479

Saturday, August 23, 2014

Satin skinz Premium murah PROMO MERDEKA

Morning... assalamualaikum.  Kenal x sape ni. #fahmimentor kan. Haaa dia pun amalkan satin skinz tau. Nampak x perubahan tu?  Satin skinz seriusss berkesan. Yg penting konsisten. Jgn dok skip2 mkn. Harini lupa esok mkn cmne nak rasa kesannya. Jom2 order. Sambung PROMO MERDEKA pulak. Wassap sy 0175248479

Thursday, August 21, 2014

Satin Skinz Premium Murah

SATIN SKINZ ORIGINAL MURAH

PROMOSI MERDEKA

"Satin skinz bukan sahaja mencantikkan wajah dan kulit seluruh badan malah memberi kesihatan dalaman juga!!!
Membuatkan hari-hari saya lebih cergas,bertenaga dan bersemangat memulakan tugas harian saya..Dalam masa yang sama menjadikan kulit saya haluss seperti satinn..Memang Satin Skinz yang terbaikk!!!! JOM  order ! Wassap 0175248479

I ADORE SATIN SKINZ!!!
#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzlover"  via @PhotoRepost_app

Larome apple slimming serum MURAH

L'arome slimming Serum pantas :

♥membakar lemak,
♥meratakan perut,
♥melenyapkan selulit,
♥memudarkan strchmark,
♥mencantikkan kulit,
♥membentuk six pack..
♥membantu mendapatkan berat badan ideal

★★★Kesan dapat dilihat dalam masa 24 jam
✘ Tanpa risiko kesihatan
✘ Tidak Perlu Berlapar
✘ Tanpa diet yang ketat

LULUS KKM

Borong/ Agen diperlukan

Sebotol rm150
2 botol rm300
4 botol rm350. Saya akan guide anda untuk jana pendapatan dengan LAROME

wassap 0175248479

Saturday, August 9, 2014

Promosi Satin skinz premium

Kenapa Satin Skinz Premium ada 2 botol ni? Mana satu yang bagus?? PInk atau Biru??

Amboi uollss.. Excited nampaknya bertanya... Haaa.. Kalau Uolls nak tahu.... Satin Skinz Premium merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)..

Senang cerita dalam botol Pink ada power untuk memutihkan kulit seingga 5-7 tona dari warna asal kerana mengandungi :

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

Then yang botol Biru pula berfungsi untuk merawat segala masalah kulit kerana mengandungi :

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

FORMULA KHAS untuk orang Asia yang mudah gelap dan berkulit terlalu kering atau berminyak kerana cuaca panas sepanjang hari.

Kini anda tidak perlu risau !!! Supplement Pure L-glutathione mampu menjadi penawar !!! 500% BERKESAN SEAWAL 3 HARI
OLEH PENGGUNA SETIA SATIN SKINZ AWESOME!!!
120 BIJI UNTUK TAHAN 2 BULAN!!!

Apabila anda mencari supplement yang dapat memutihkan kulit anda secara keseluruhan, gunakanlah brand yang telah dipercayai. Satin Skinz Supplement yang bekerja dari dalam dan luar ini memberikan hasil kulit yang merata, bersih dan cerah hanya dalam waktu SATU HINGGA DUA minggu.

SATIN SKINZ diperbuat dan diperhebat dari Grade Reduced Glutathione, Pure L-Glutathione, Basic Glutathione NAC. APAKAH GLUTATHIONE? Glutathione adalah protein yang terdiri dari tiga zat amino: cysteine, asam glutamic, dan glycine. Zat-zat tersebut digunakan untuk mencegah oxidative stress dalam sel tubuh, dan membantu memerangkap radikal bebas yang dapat merosakkan DNA dan RNA. Glutathione juga dikenali sebagai “master antioxidant” yang memberikan banyak kelebihan

Reduced glutathione tidak bererti ‘dikurangi’ ataupun ‘lebih sedikit’. Faktanya, ini adalah istilah yang digunakan oleh pakar terkemuka untuk kadar glutathione yang stabil dengan formula yang terbaik.

Satin Skinz digabungkan dengan Basic Glutathione NAC plus vitamin C Rosehips. Gabungan unik ini akan meningkatkan lagi kecekapan badan untuk menyerap dan menghasilkan glutathione yang bermutu. NAC atau N-Acethyl L-Cysteine terbukti mampu mempercepatkan proses tindak balas glutathione kedalam tubuh dan NAC juga berfungsi untuk memaksimumkan pemutihan dan meremajakan kulit

Selain memberikan kulit yang halus, putih yang sekata, Satin Skinz juga dapat memperkuat daya tahan tubuh, mengeluarkan racun dari liver, meningkatkan kesihatan seksual, dan melindungi tubuh dari kerosakan radikal bebas. Marilah dapatkan kulit yang putih cerah menyeluruh sekarang juga hanya dengan Satin Skinz!

Kelebihan Satin Skinz Premium:

❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus
❀ Meningkatkan metabolisme tubuh badan
❀ Sebagai agen penaik seri wajah

Agen/ Borong di alu2 kan.

Sms / wassap 0175248479